Homepage

Welkom op onze vernieuwde website.

Jukebox Revival is zo'n 15 jaar geleden gestart als reparatiebedrijf voor oude jukebox versterkers. In de afgelopen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezig houdt met de in- verkoop en restauratie van oude jukeboxen, buizen radio's en (gitaar)versterkers. Daarnaast vindt u bij ons vele onderdelen voor deze apparaten en andere oude elektronica.

Rock around the Jukebox open air 2014

Image1.jpg

 

Op 11 mei is het weer zover: ROCK AROUND THE JUKEBOX OPEN AIR 50s, 60s en 70s Lifestyle Evenement. Dit eendaagse buiten evenement vindt plaats op de terreinen van het Autotron te Rosmalen. Het ademt een geheel andere sfeer uit dan het najaarsevenement.

Jukeboxen, flipperkasten, emaillen reclameborden, grammofoonplaten, kleding, meubels en allerlei verzamel- en hebbedingen uit de fifties, sixties en seventies worden aangeboden door vele deelnemers.
Tijdens het evenement is er live muziek van The Melody Rockers, The Barnstompers en The Eightball Boppers.

Veel oldtimer liefhebbers bezoeken het evenement in stijl wat de auto en kleding betreft. 
Voor veel bezoekers is het dan ook een dagje terug in de tijd. 
Dit internationale evenement wordt ieder jaar door duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland bezocht.

Ook Jukebox Revival is weer aanwezig. u vindt ons in een dubbele pagode tent op het verharde terrein. We brengen weer zoveel mogelijk spullen mee maar voorkom teleurstellingen en bestel nu uw onderdelen op www.jukebox-revival.eu zodat uw bestelling klaar ligt in onze stand op de beurs. U ontvangt dan 5% korting en een gratis LED zaklamp bij een bestelling van meer dan 50 Euro.

Tot ziens in Rosmalen !

Restauratie

image6.jpgWij hebben ruime ervaring in de restauratie van jukeboxen of jukebox onderdelen. Al is uw jukebox nog zo slecht, wij kunnen hem weer in de oude glorie doen herleven. Houdt u er echter rekening mee dat goede restauraties (slechte doen wij niet) erg tijdrovend (en dus kostbaar) kunnen zijn.

Daarom kunt u bij ons ook terecht voor gedeeltelijke restauraties. Wat u zelf kunt doet u zelf (bijvoorbeeld de buitenkant van de kast) en wij restaureren en reviseren het mechanische en/of elektronische deel.

Buizen en buizenversterkers

Vanuit de kennis en ervaring opgedaan met buizenversterkers uit jukeboxen leveren en repareren we nu ook andere buizen versterkers voor HiFi en bijvoorbeeld gitaarversterkers. Ook uw oude buizenradio is bij ons in goede handen.

tubes.gif

Wij zijn inmiddels dealer van alle belangrijke hedendaagse buizenfabrikanten en zijn de officiele importeur in Nederland van de beroemde Jensen Vintage Speakers voor uw versterker of Jukebox

.jensenloud.gif

Buizen testen

amplitrex_at1000.jpg

Wij kunnen uw buizen testen op een nieuw ontwikkelde en zeer geavanceerde microprocessor gestuurde buizentester. Elke buis wordt getest op maximaal 500 Volt (dat is veel meer dan welke andere vroegere buizentester ook). We testen de buis op "true Mutual Conductance" , Gloeidraad naar Kathode lekken, sluiting, gas en emissie.

Revisie

ami_amp_inside (1).jpg

Wij reviseren niet alleen buizenversterkers maar ook de wat nieuwere van transistoren en printplaten (b.v. Seeburg KD200) voorziene jukeboxversterkers uit de jaren 50, 60 en 70.

Een complete revisie van een buizen versterker bestaat bij ons uit de volgende werkzaamheden :

 

  • Reinigen versterker
  • Vervangen alle condensatoren
  • Vervangen defecte (vermogens)weerstanden
  • Reinigen en zonodig vervangen van schakelaars/relais/potmeters
  • Testen en zonodig vervangen van de buizen
  • Testen en zonodig vervangen van de transformatoren
  • Testen van de gereviseerde versterker

Na een door ons uitgevoerde revisie is uw versterker weer goed voor jarenlang luisterplezier.

Natuurlijk krijgt u van ons garantie op een dergelijke revisie. Vraag naar de voorwaarden.

Daarnaast repareren en reviseren wij ook de andere mechanische delen zoals geheugenbalken/trommel, toetsenborden, selectieunits, creditunits, steppers, wallboxen etc. Hiervoor beschikken we over een groot aantal onderdelen en gespecialiseerde apparatuur.

Abonneren op Jukebox Revival RSS