Homepage

Welkom op onze website.

Jukebox Revival is 23 jaar geleden gestart als reparatiebedrijf voor oude jukebox versterkers. In de afgelopen 23 jaar zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezig houdt met de in- verkoop en restauratie van oude jukeboxen. Daarnaast vindt u bij ons vele onderdelen voor deze apparaten en andere oude elektronica.

The Jensen Speakers Interactive Player

The Jensen Speakers Interactive Player

https://www.jensentone.com/demo

De jensen speakers interactieve speler is een unieke tool om de Jensen speakers te evalueren en te vergelijken.

Nu actief: alle 12 luidsprekers uit de Jet Series en een selectie van 12 Vintage series luidsprekers.

Gerestaureerd of ongerestaureerd of ..

jukebox rest.jpgDe meeste jukeboxen die u hier vindt gaan we, in overleg met de klant, geheel restaureren. U kunt er ook voor kiezen een deel van de restauratie zelf te doen. Wij doen bijvoorbeeld de techniek, u de kast.

Een aantal jukeboxen worden ook ongerestaureerd verkocht. De prijs die we daarbij aangeven is de vanaf prijs afgehaald. Als u daar voor kiest gaat u alles zelf doen maar u kunt natuurlijk altijd bij ons terrecht voor hulp en advies. Bovendien ontvangt u bij aanschaf van een ongerestaureerde jukebox een aantrekkelijke korting op alle onderdelen die u nodig hebt om de box te restaureren.

Buizen en buizenversterkers

Vanuit de kennis en ervaring opgedaan met buizenversterkers uit jukeboxen leveren we nu ook andere buizen versterkers voor HiFi en bijvoorbeeld gitaarversterkers. 

tubes.gif

Wij zijn inmiddels dealer van alle belangrijke hedendaagse buizenfabrikanten en zijn de officiele importeur in Nederland van de beroemde Jensen Vintage Speakers voor uw versterker of Jukebox

.jensenloud.gif

Buizen testen

amplitrex_at1000.jpg

Wij kunnen uw buizen testen op een nieuw ontwikkelde en zeer geavanceerde microprocessor gestuurde buizentester. Elke buis wordt getest op maximaal 500 Volt (dat is veel meer dan welke andere vroegere buizentester ook). We testen de buis op "true Mutual Conductance" , Gloeidraad naar Kathode lekken, sluiting, gas en emissie.

Abonneren op Jukebox Revival RSS