Wie zijn wij

Jukebox Revival is zo'n 15 jaar geleden gestart als reparatiebedrijf voor oude jukebox versterkers. In de afgelopen 15 jaar zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat zich bezig houdt met de in- verkoop en restauratie van oude jukeboxen, buizen radio's en (gitaar)versterkers. Daarnaast vindt u bij ons vele onderdelen voor deze apparaten en andere oude elektronica.
Restauratie PDF Afdrukken E-mail

Wurlitzer 1800Wij hebben ruime ervaring in de restauratie van jukeboxen. Al is uw jukebox nog zo slecht, wij kunnen hem weer in de oude glorie doen herleven. Houdt u er echter rekening mee dat goede restauraties (slechte doen wij niet) erg tijdrovend (en dus kostbaar) kunnen zijn.

Daarom kunt u bij ons ook terecht voor gedeeltelijke restauraties. Wat u zelf kunt doet u zelf (bijvoorbeeld de buitenkant van de kast) en wij restaureren en reviseren het mechanische en/of elektronische deel.

Lees meer...
 
Revisie PDF Afdrukken E-mail

Jukebox Revival is gespecialiseerd in de revisie van alle oude jukebox versterkers en andere jukebox electronica zoals selectieunits e.d..

Ami versterker gereviseerd
Lees meer...
 
Buizenversterkers PDF Afdrukken E-mail

Vanuit de kennis en ervaring opgedaan met buizenversterkers uit jukeboxen leveren en repareren we nu ook andere buizen versterkers voor HiFi en bijvoorbeeld gitaarversterkers. Ook uw oude buizenradio is bij ons in goede handen.

tubes

Wij zijn inmiddels dealer van alle belangrijke hedendaagse buizenfabrikanten en zijn de officiele importeur in Nederland van de fameuze Jensen Vintage Speakers voor uw versterker of Jukebox.

jensen logo
 
Buizen testen PDF Afdrukken E-mail

Wij kunnen uw buizen testen op een nieuw ontwikkelde en zeer geavanceerde microprocessor gestuurde buizentester. Elke buis wordt getest op maximaal 500 Volt (dat is veel meer dan welke andere vroegere buizentester ook). We testen de buis op "true Mutual Conductance" , Gloeidraad naar Kathode lekken, sluiting, gas en emissie.

Amplitrex AT1000 buizentester

 

Wie is online

We hebben 2 gasten online